SPALARE PROFESIONALA A PERNELOR

O perna buna este primul pas spre un somn odihnitor. În timp insa, pernele pot strange foarte mult praf, acarieni și mirosuri neplacute. Iar spalarea casnica a pernelor poate duce, din pacate, la distrugerea iremediabila a pernei preferate.

Echipamentul nostru profesional pentru curatarea pernelor asigura dezinfectarea acestora, igienizarea, curatarea și dezodorizarea umpluturii. Astfel, se elimina praful și murdaria, mirosurile straine sau parul de animale. Putem curata atat perne cu puf, cat și perne cu umplutura sintetica. De asemenea, putem prelua pernele dvs de la domiciliu sau le puteti aduce la punctul nostru de colectare, pe strada Alexandru Moruzzi Voievod, numarul 76A, sectorul 3. Pentru preluarea și livrarea la domiciliul dvs comanda minima este de 90 lei. Pentru a atinge acest prag puteti combina mai multe articole la o singura comanda (De exemplu, un covor și un set de perne, sau o pilota și un covor și perne etc).

Preturi spalare profesionala perne

– Perna sintetica mica: 35 lei
– Perna sintetica mare: 40 lei
– Perna cu puf mica: 40 lei
– Perna cu puf mare: 45 lei

 

Vezi toate preturile

Formular de comanda

Pentru a face o comanda te rog sa completezi informatiile de mai jos:

CITITI CU ATENTIE

Inainte de a ne solicita serviciile de spalare a covoarelor, va rugam sa studiati etichetele acestora. Spalatoria de covoare Carpetino nu asigura curatarea chimica a covoarelor. De asemenea, nu putem spala covoare cu piele, matase sau vascoza. Pentru covoarele ovale, calculul tarifului se face masurand lungimea și cea mai mare latime. Cititi Termenii si Conditiile Carpetino.

CALCULATOR PRET SPALARE COVOARE

Pentru a calcula care este pretul pentru curatarea covoarelor tale foloseste cu incredere calculatorul de preturi de mai jos. Cum poti afla suprafata covorului? Verifica eticheta producatorului, de pe spatele covorului. Daca nu o gasesti, masoara latimea si lungimea si inmulteste-le. Rezultatul este suprafata. Daca nu ai la indemana o ruleta sau un alt mijloc de masurare, poti folosi pasul. Un pas de adult are aproximativ 0,7- 0,8 metri.

PRET TOTAL:

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 6 mp.

Covoarele mai mici de 1mp se considera 1mp. Covoarele ovale se calculeaza masurand cea mai mare lungime și cea mai mare latime

Beneficiile noastre

Parfumarea covoarelor

Covoarele tale nu vor fi doar spalate, ci si parfumate, pentru a-ti da acea stare de bine acasa.

Nu percepem nicio taxa in plus pentru parfumarea covoarelor.

Fara surprize pe factura

Pretul comunicat de echipa noastra este cel pe care-l vei plati. Nu platesti nimic in plus.

Nu avem costuri ascunse, nu-ti vom spune la livrare ca te-a costat mai mult decat estimarea initiala.

Sigur pentru tine si copii

Folosim doar detergenti ecologici, solutii de curatare antibacteriene ecologice.

Utilizam doar produse blande cu tesaturile si sigure pentru sanatatea ta si mai ales a copiilor mici, care adora sa se joace pe covor.

Garantia calitatii spalarii covoarelor

Respectul si fidelitatea clientilor nostri reprezinta cea mai de pret carte de vizita pentru noi.

Tocmai de aceea, la Spalatoria de Covoare Carpetino iti vom da banii inapoi daca nu esti multumit de calitatea serviciilor de spalare covoare prestate de noi.

Disponibilitate pe toata perioada anului

Gratie camerei de uscare speciale, putem spala, curata si usca covoarele pe toata perioada anului, indiferent de anotimp.

Poti apela la spalatoria de covoare Carpetino si pentru situatii urgente (pete, mirosuri), chiar daca afara ploua sau ninge.

Dezinfectare profesionala UVC

Fiecare covor spălat la Carpetino este apoi dezinfectat profesional cu lampa cu ultraviolete UVC. Astfel, aveti siguranta unui covor fara virusuri, bacterii sau microbi.