Curatare si reconditionare perne

De-a lungul timpului, pernele cu umplutura de puf sau pene pot incepe sa se murdareasca. Utilizate noapte de noapte, pernele nu aduna doar praful din camera, ci si acarieni, transpiratie sau piele moarta. Acest fenomen are drept efect nu doar murdarirea sau aparitia unor mirosuri neplacute, ci si posibilitatea aparitiei de probleme respiratorii. De aceea, specialistii in igiena recomanda ca pernele sa fie aerisite frecvent si sa fie curatate de 1-2 ori pe an.

 

Cum se reconditioneaza pernele la Carpetino

La spalatoria Carpetino, procesul de curatare si reconditionare a pernelor cu puf sau pene are trei pasi importanti:

1. Curatarea si dezinfectarea fulgilor

Scoatem fulgii si penele din vechea perna si ii punem in echipamentul de reconditionare. Acestia vor fi mai intai curatati, apoi dezinfectati UV cu ajutorul lampilor speciale. Prin acest proces se elimina nu doar praful si murdaria sau reziduurile, ci si acarienii sau microbii adunati in timp.

2. Inlocuirea dosului de perna

Vechiul dos de perna se arunca, apoi se monteaza in echipament un nou dos de perna. In acesta se vor introduce ulterior fulgii si penele proaspat curatate si dezinfectate. La cerere, putem utiliza un dos de perna pe marimea sau forma solicitate de tine.

3. Umplerea noului dos de perna

Penele sau fulgii curatati se introduc in noul dos de perna. In functie de dorintele tale, putem modifica marimea noii perne, putem adauga fulgi, daca vrei o perna mai tare, sau putem scoate pentru a obtine o perna mai moale. Ulterior, dosul de perna se inchide, apoi perna se egalizeaza si este gata pentru folosire.

 

Preturi schimbare dos de perna

Schimbarea unei fatete de perna (sau dos de perna) cu fulgi sau pene este mai convenabila comparativ cu achizitia uneia noi. Tarifele Carpetino pentru schimbarea dosurilor de perna sunt accesibile si includ atat procesul curatare si dezinfectare UV, cat si redimensionarea pernei.
– Perna 40×40 cm: 30 lei
– Perna 40×60 cm: 35 lei
– Perna 50×50 cm: 35 lei
– Perna 50×70 cm: 40 lei
– Perna 60×60 cm: 40 lei
– Perna 70×70 cm: 40 lei

 

Creeaza-ti o perna noua, asa cum doresti

Daca nu esti multumit cu vechea perna, sau iti doresti un set de perne potrivite stilului tau de somn, iti putem crea o perna noua din puf sau pene, perfect adaptata nevoilor tale. Perna poate fi umpluta cu cantitatea optima pentru a-i oferi gradul de fermitate cerut de tine. In acest fel vei fi sigur ca ai un somn odihnitor noapte de noapte.

 

Preturi creare perne noi

– Perna 40×40 cm: 65 lei
– Perna 40×60 cm: 70 lei
– Perna 50×50 cm: 70 lei
– Perna 50×70 cm: 80 lei
– Perna 60×60 cm: 80 lei
– Perna 70×70 cm: 85 lei

 

Preluare si colectare perne

Pentru serviciul de curatatorie de perne nu este nevoie sa depui efort. Suna-ne si venim sa luam pernele de acasa de la tine. Ti le aducem inapoi, curatate, dezinfectate si reconditionate in cel mult 72 de ore de la preluare.

Daca vrei totusi sa ne vizitezi, te asteptam cu drag la punctul nostru de colectare din Bucuresti, sector 3, Str. Alexandru Moruzzi Voievod, nr. 76A.

 

Vezi toate preturile

Formular de comanda

Pentru a face o comanda te rog sa completezi informatiile de mai jos:

CITITI CU ATENTIE

Inainte de a ne solicita serviciile de spalare a covoarelor, va rugam sa studiati etichetele acestora. Spalatoria de covoare Carpetino nu asigura curatarea chimica a covoarelor. De asemenea, nu putem spala covoare cu piele, matase sau vascoza. Pentru covoarele ovale, calculul tarifului se face masurand lungimea și cea mai mare latime. Cititi Termenii si Conditiile Carpetino.

CALCULATOR PRET SPALARE COVOARE

Pentru a calcula care este pretul pentru curatarea covoarelor tale foloseste cu incredere calculatorul de preturi de mai jos. Cum poti afla suprafata covorului? Verifica eticheta producatorului, de pe spatele covorului. Daca nu o gasesti, masoara latimea si lungimea si inmulteste-le. Rezultatul este suprafata. Daca nu ai la indemana o ruleta sau un alt mijloc de masurare, poti folosi pasul. Un pas de adult are aproximativ 0,7- 0,8 metri.

PRET TOTAL:

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 6 mp.

Covoarele mai mici de 1mp se considera 1mp. Covoarele ovale se calculeaza masurand cea mai mare lungime și cea mai mare latime

Beneficiile noastre

Parfumarea covoarelor

Covoarele tale nu vor fi doar spalate, ci si parfumate, pentru a-ti da acea stare de bine acasa.

Nu percepem nicio taxa in plus pentru parfumarea covoarelor.

Fara surprize pe factura

Pretul comunicat de echipa noastra este cel pe care-l vei plati. Nu platesti nimic in plus.

Nu avem costuri ascunse, nu-ti vom spune la livrare ca te-a costat mai mult decat estimarea initiala.

Sigur pentru tine si copii

Folosim doar detergenti ecologici, solutii de curatare antibacteriene ecologice.

Utilizam doar produse blande cu tesaturile si sigure pentru sanatatea ta si mai ales a copiilor mici, care adora sa se joace pe covor.

Garantia calitatii spalarii covoarelor

Respectul si fidelitatea clientilor nostri reprezinta cea mai de pret carte de vizita pentru noi.

Tocmai de aceea, la Spalatoria de Covoare Carpetino iti vom da banii inapoi daca nu esti multumit de calitatea serviciilor de spalare covoare prestate de noi.

Disponibilitate pe toata perioada anului

Gratie camerei de uscare speciale, putem spala, curata si usca covoarele pe toata perioada anului, indiferent de anotimp.

Poti apela la spalatoria de covoare Carpetino si pentru situatii urgente (pete, mirosuri), chiar daca afara ploua sau ninge.

Dezinfectare profesionala UVC

Fiecare covor spălat la Carpetino este apoi dezinfectat profesional cu lampa cu ultraviolete UVC. Astfel, aveti siguranta unui covor fara virusuri, bacterii sau microbi.