CURATARE PILOTE, PĂTURI, PLĂPUMI, CUVERTURI

Sa te strecori intr-o seara racoroasa în pat, sa tragi pe tine pilota calduroasa și sa ii simti mirosul proaspat și placut poate fi cea mai frumoasa senzatie, una care sa-ti asigure un somn rapid, linistitor și odihnitor.

Dar pilotele, paturile, plapumile sau cuverturile sunt articole de mari dimensiuni, dificil de curatat sau spalat acasa. Lasate neingrijite, vor aduna în timp mult praf, mirosuri neplacute, bacterii și acarieni. Tocmai de aceea este indicat pentru sanatatea dvs sa ingrijiti la intervale regulate de timp aceste produse.

Curatatoria Carpetino va poate oferi servicii profesionale pentru curatarea pilotelor, paturilor, cuverturilor sau plapumilor, indiferent de dimensiunea acestora. Le puteti aduce la punctul nostru de colectare sau le putem ridica de la domiciliul dvs, urmand sa vi le livram în maximum 72 de ore.

Avantajele curatarii profesionale a pilotelor

– Eliminarea murdariei dificile și a petelor
– Eliminarea parului de animale
– Eliminarea mirosurilor neplacute
– Dezinfectarea pufului sau materialului de umplere
– Evita ingramadirea pufului sau a materialului de umplere intr-un singur loc, asa cum se poate intampla deseori în cazul introducerii în masina de spalat

Preturi curatare profesionala pilote, paturi, cuverturi, plapumi

– Pilota sintetica 1 persoana: 40 lei
– Pilota sintetica 2 persoane: 45 lei
– Pilota cu puf 1 persoana: 45 lei
– Pilota cu puf 2 persoane: 50 lei
– Patura 1 persoana: 35 lei
– Patura 2 persoane: 40 lei
– Patura foarte groasa: 60 lei
– Plapuma: 60 lei
– Cuvertura subtire: 35 lei
– Cuvertura groasa: 45 lei

Comanda minima este de 90 lei. Putem prelua aceste articole de la domiciliul dvs sau le puteti aduce la centrul nostru de colectare din strada Alexandru Moruzzi Voievod, nr. 76A, sector 3, Bucuresti.

Vezi toate preturile

Formular de comanda

Pentru a face o comanda te rog sa completezi informatiile de mai jos:

CITITI CU ATENTIE

Inainte de a ne solicita serviciile de spalare a covoarelor, va rugam sa studiati etichetele acestora. Spalatoria de covoare Carpetino nu asigura curatarea chimica a covoarelor. De asemenea, nu putem spala covoare cu piele, matase sau vascoza. Pentru covoarele ovale, calculul tarifului se face masurand lungimea și cea mai mare latime. Cititi Termenii si Conditiile Carpetino.

CALCULATOR PRET SPALARE COVOARE

Pentru a calcula care este pretul pentru curatarea covoarelor tale foloseste cu incredere calculatorul de preturi de mai jos. Cum poti afla suprafata covorului? Verifica eticheta producatorului, de pe spatele covorului. Daca nu o gasesti, masoara latimea si lungimea si inmulteste-le. Rezultatul este suprafata. Daca nu ai la indemana o ruleta sau un alt mijloc de masurare, poti folosi pasul. Un pas de adult are aproximativ 0,7- 0,8 metri.

PRET TOTAL:

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 6 mp.

Covoarele mai mici de 1mp se considera 1mp. Covoarele ovale se calculeaza masurand cea mai mare lungime și cea mai mare latime

Beneficiile noastre

Parfumarea covoarelor

Covoarele tale nu vor fi doar spalate, ci si parfumate, pentru a-ti da acea stare de bine acasa.

Nu percepem nicio taxa in plus pentru parfumarea covoarelor.

Fara surprize pe factura

Pretul comunicat de echipa noastra este cel pe care-l vei plati. Nu platesti nimic in plus.

Nu avem costuri ascunse, nu-ti vom spune la livrare ca te-a costat mai mult decat estimarea initiala.

Sigur pentru tine si copii

Folosim doar detergenti ecologici, solutii de curatare antibacteriene ecologice.

Utilizam doar produse blande cu tesaturile si sigure pentru sanatatea ta si mai ales a copiilor mici, care adora sa se joace pe covor.

Garantia calitatii spalarii covoarelor

Respectul si fidelitatea clientilor nostri reprezinta cea mai de pret carte de vizita pentru noi.

Tocmai de aceea, la Spalatoria de Covoare Carpetino iti vom da banii inapoi daca nu esti multumit de calitatea serviciilor de spalare covoare prestate de noi.

Disponibilitate pe toata perioada anului

Gratie camerei de uscare speciale, putem spala, curata si usca covoarele pe toata perioada anului, indiferent de anotimp.

Poti apela la spalatoria de covoare Carpetino si pentru situatii urgente (pete, mirosuri), chiar daca afara ploua sau ninge.

Dezinfectare profesionala UVC

Fiecare covor spălat la Carpetino este apoi dezinfectat profesional cu lampa cu ultraviolete UVC. Astfel, aveti siguranta unui covor fara virusuri, bacterii sau microbi.