CURATARE MOCHETE

Spre deosebire de covoare, mochetele necesita proceduri diferite de curatare și spalare. Principala diferenta este ca toata operatiunea de curatare a mochetei se efectueaza la domiciliul dvs. Echipa Carpetino poate curata mochete atat de uz casnic, cat și pentru companii, birouri, restaurante, hoteluri, pensiuni etc.

Recomandarea specialistilor în sanatate publica este ca mochetele sa fie aspirate de 1-2 ori pe saptamana și spalate profesional macar o data la 4-5 luni. Frecventa curatarii unei mochete poate fi mai mica, în functie de trafic sau de expunerea la factori ce tin de anotimp (incaltaminte uda, cu noroi, zapada etc).

Curatarea profesionala a mochetelor prin injectie-extractie cu vid

Pentru a asigura o spalare și curatare la un nivel inalt al mochetei dvs utilizam aparatura profesionala Sabrina-Maxi Smartkit-MX. Echipamentul este destinat curatarii oricarui tip de mocheta. Sistemul sau cu vid și injectie a apei permite extractia unei cantitati maxime de murdarie de pe mocheta și obtinerea unui timp de uscare mai mic. Echipamentul dozeaza automat detergentul, asigurand aspirarea, pre-pulverizarea și apoi clatirea mochetei.

Putem asigura astfel curatarea mochetelor pentru uz casnic sau comercial: birouri, hoteluri, restaurante, cluburi, pub-uri, banci, magazine, cinematografe, teatre, scoli, universitati.

Preturi curatare mochete la domiciliu sau pentru firme

Comanda minima pentru curatat mochete la domiciliu este de 300 lei pentru Bucuresti, respectiv 400 lei pentru Ilfov. Pretul pe metru patrat variaza în functie de suprafata curatata, astfel:

– de la 9 lei/mp
– negociabil (pentru suprafete mai mari de 100 mp)

Vezi toate preturile

Formular de comanda

Pentru a face o comanda te rog sa completezi informatiile de mai jos:

CITITI CU ATENTIE

Inainte de a ne solicita serviciile de spalare a covoarelor, va rugam sa studiati etichetele acestora. Spalatoria de covoare Carpetino nu asigura curatarea chimica a covoarelor. De asemenea, nu putem spala covoare cu piele, matase sau vascoza. Pentru covoarele ovale, calculul tarifului se face masurand lungimea și cea mai mare latime. Cititi Termenii si Conditiile Carpetino.

CALCULATOR PRET SPALARE COVOARE

Pentru a calcula care este pretul pentru curatarea covoarelor tale foloseste cu incredere calculatorul de preturi de mai jos. Cum poti afla suprafata covorului? Verifica eticheta producatorului, de pe spatele covorului. Daca nu o gasesti, masoara latimea si lungimea si inmulteste-le. Rezultatul este suprafata. Daca nu ai la indemana o ruleta sau un alt mijloc de masurare, poti folosi pasul. Un pas de adult are aproximativ 0,7- 0,8 metri.

PRET TOTAL:

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 6 mp.

Covoarele mai mici de 1mp se considera 1mp. Covoarele ovale se calculeaza masurand cea mai mare lungime și cea mai mare latime

Beneficiile noastre

Parfumarea covoarelor

Covoarele tale nu vor fi doar spalate, ci si parfumate, pentru a-ti da acea stare de bine acasa.

Nu percepem nicio taxa in plus pentru parfumarea covoarelor.

Fara surprize pe factura

Pretul comunicat de echipa noastra este cel pe care-l vei plati. Nu platesti nimic in plus.

Nu avem costuri ascunse, nu-ti vom spune la livrare ca te-a costat mai mult decat estimarea initiala.

Sigur pentru tine si copii

Folosim doar detergenti ecologici, solutii de curatare antibacteriene ecologice.

Utilizam doar produse blande cu tesaturile si sigure pentru sanatatea ta si mai ales a copiilor mici, care adora sa se joace pe covor.

Garantia calitatii spalarii covoarelor

Respectul si fidelitatea clientilor nostri reprezinta cea mai de pret carte de vizita pentru noi.

Tocmai de aceea, la Spalatoria de Covoare Carpetino iti vom da banii inapoi daca nu esti multumit de calitatea serviciilor de spalare covoare prestate de noi.

Disponibilitate pe toata perioada anului

Gratie camerei de uscare speciale, putem spala, curata si usca covoarele pe toata perioada anului, indiferent de anotimp.

Poti apela la spalatoria de covoare Carpetino si pentru situatii urgente (pete, mirosuri), chiar daca afara ploua sau ninge.

Dezinfectare profesionala UVC

Fiecare covor spălat la Carpetino este apoi dezinfectat profesional cu lampa cu ultraviolete UVC. Astfel, aveti siguranta unui covor fara virusuri, bacterii sau microbi.