Curatatorie profesionala pentru incaltaminte

Pantofii sau articolele tale de incaltaminte s-au murdarit si vrei sa fie ca noi? La Carpetino iti oferim servicii profesionale de igienizare si curatare a incaltamintei din orice fel de material.

Curatare incaltaminte
Iti vom curata profesional incaltamintea, in functie de tipul si culoarea materialului si tipul de pata. Analizam fiecare pereche cu atentie, deoarece acestea necesita procese diferite de curatare.
Igienizarea incaltamintei
Dupa procesul de curatare profesionala cu abur, incaltamintea va fi igienizata printr-un proces special de ozonificare, prin care vom elimina astfel toate mirosurile neplacute cauzate de bacterii, purtarea indelungata sau depozitarea necorespunzatoare.
Preluare si livrare
Contacteaza-ne si vom veni sa preluam incaltamintea de curatat. Comanda minima pentru sectoarele 2, 3 și 4 este de 100 lei, iar pentru sectorul 5 comanda minima este 150 lei. Sau, poti aduce personal incaltamintea la punctul nostru de colectare din strada Alexandru Moruzzi Voievod, nr. 76A, sector 3, Bucuresti.

Timpul de livrare pentru incaltamintea ridicata de la domiciliu este intre 7-10 zile lucratoare, putandu-se prelungi in functie de procesul de curatare ales. Putem curata profesional incaltaminte din orice tip de material: piele naturala neteda, piele intoarsa, suede, nabuc, canvas, mesh, cauciuc sau alte materiale sintetice. Curatam cu succes orice marca de incaltaminte.

Curatare incaltaminte in regim de urgenta. Pentru acest tip de serviciu, se aplica o taxa de urgenta de 100% din pretul de curatare. Curatarea adidasilor sau incaltamintei in regim de urgenta se poate efectua doar pentru incaltamintea adusa la punctul nostru de colectare, nu si pentru preluarea de la domiciliu.

Tipuri de pete pe care le putem curata: ulei, cafea, vin, suc, noroi, mucegai, sare, apa, iarba, grasimi etc. Incaltamintea se va curata in mod diferit, in functie de tipul si de vechimea petelor, tipul materialului, culoarea si tipul de incaltaminte.

 

Preturi curatare incaltaminte

Incaltaminte

 • » Adidasi / sneakers (textil): 40 lei
 • » Încălțăminte mixtă (piele+textil): 45 lei
 • » Pantofi piele: 50 lei
 • » Ghete/Bocanci: 55 lei
 • » Cizme: 65 lei
 • » Papuci/sandale: 30 lei
 • » Incaltaminte moto: 70 lei
 • » Clapari: 70 lei
 • » Boots: 70 lei
 • » UGG: 65 lei
Comanda

Preturi curatare alte articole

 • » Palarii/sepci 25 lei
 • » Căști moto 30 lei
 • » Trolere/geamantane de la 60 lei (pretul diferă în funcție de dimensiunea si de gradul de murdarie)
Comanda

Alte servicii de ingrijire a incaltamintei

 • » Impermeabilizare: 15 lei
 • » Albire talpa: 40 lei
Comanda

Formular de comanda

Pentru a face o comanda te rog sa completezi informatiile de mai jos:

CITITI CU ATENTIE

Inainte de a ne solicita serviciile de spalare a covoarelor, va rugam sa studiati etichetele acestora. Spalatoria de covoare Carpetino nu asigura curatarea chimica a covoarelor. De asemenea, nu putem spala covoare cu piele, matase sau vascoza. Pentru covoarele ovale, calculul tarifului se face masurand lungimea și cea mai mare latime. Cititi Termenii si Conditiile Carpetino.

Procesul de curatare a articolelor de incaltaminte

Procesul de spalare sau curatare pentru incaltaminte cuprinde 5 pasi:

1

Aplicam un detergent special, de pre-tratare, pentru a putea elimina mai usor petele

2

Urmeaza procesul de periaj cu aburi si aplicarea unui al doilea detergent special pentru incaltaminte. Curatarea cu aburi se face cu echipament profesional, marca Scarpa Vapor.

3

Aspiram lichidul si murdaria rezultata in urma procesului de curatare a incaltamintei

4

Articolele de incaltaminte sunt introduse in aparatul special, pentru a fi uscate la o temperatura exacta, de 36°C. Folosind o temperatura apropiata de cea normala a corpului uman, ne asiguram ca incaltamintea se va usca in conditii optime, fara niciun risc de deteriorare.

5

Incaltamintea uscata este introdusa in aparatul de ozonificare pentru a elimina toate mirosurile neplacute si bacteriile care le genereaza.

Echipamentul nostru profesional face diferenta

La Carpetino ai garantia ca articolele tale vor ajunge la o curatatorie incaltaminte profesionala. Echipamentele noastre sunt marca Scarpa Vapor Supreme.

Aparatul de curatat si dezinfectat incaltaminte Scarpa Vapor este special conceput pentru curatarea profesionala a articolelor de incaltaminte. Acesta inglobeaza un generator de abur puternic si fiabil, prin care se poate curata complet orice articol de acest tip, inclusiv articole din piele precum geci, genti sau chiar casti de protectie. In timpul procesului se utilizeaza abur si detergent, apoi cu ajutorul periilor speciale se vor putea dizolva si indeparta petele si murdaria. Sistemul integrat de vid ajuta la minimizarea gradului de umezeala, pentru a obtine un timp scurt de uscare.

Compartimentul special de uscare foloseste o temperatura de 36°C, pentru uscarea in siguranta a incaltamintei, dar si pentru redarea aspectului catifelat al acesteia. De asemenea, aparatul utilizeaza o lampa cu ozon pentru a putea igieniza adidasii, pantofii, cizmele sau alte articole. Ozonul elimina nu doar mirosurile neplacute, ci si toate bacteriile din incaltaminte. In cazul articolelor de dimensiuni mari, precum haine sau geci de piele, uscarea se face intr-o zona dedicata, de dimensiuni mari.