CURATARE PROFESIONALA A CANAPELELOR, FOTOLIILOR, SCAUNELOR TAPITATE ȘI SALTELELOR

Canapelele, fotoliile și scaunele tapitate cu materiale textile necesita o curatare periodica pentru a evita aparitia aspectului de murdar și a mirosurile neplacute. Din pacate, aceasta operatiune este dificil de efectuat de dvs, iar incercarile casnice pot duce de cele mai multe ori la rezultate neplacute, precum aparitia petelor inestetice.

Echipa Carpetino vine în ajutorul dvs, oferind servicii de curatare profesionala a canapelelor, fotoliilor, scaunelor sau saltelelor la domiciliu. Utilizam echipamente profesionale și produse de curatare ecologice și sigure. Aparatul utilizat pentru aceasta operatiune este Sabrina-Maxi, un echipament ce utilizeaza metoda de injectie-extractie cu vid.

Canapeaua sau fotoliile dvs vor capata un aspect curat, fara praf, pete sau acarieni, dar și un miros proaspat și culori mai vii. Durata operatiunii variaza în functie de numarul și marimea canapelelor, fotoliilor sau saltelelor care trebuie curatate.

Preturi curatare canapele, fotolii sau saltele

Avand în vedere varietatea tapiteriilor, canapelelor, fotoliilor sau saltelelor de curatat, va rugam sa ne contactati și sa ne oferiti mai multe detalii, pentru a va putea oferi o cotatie de pret corespunzatoare. Mentionam ca nu putem spala sau curata suprafete de piele naturala, sintetica sau ecologica.

Preturi de referinta pentru curatarea canapelelor, fotoliilor și saltelelor

Canapele

– Curatare canapea 2 locuri: de la 90 lei
– Curatare canapea 3 locuri: de la 110 lei
– Curatare canapea 4 locuri: de la 130 lei
– Curatare canapea 5 locuri: de la 210 lei
– Curatare perna canapea: 10 lei

Fotolii si scaune

– Curatare fotoliu: de la 50 lei
– Curatare scaun cu sezut tapitat: de la 15 lei
– Curatare scaun cu spatar textil: de la 25 lei
– Curatare taburet: de la 15 lei

Saltele

– Curatare saltea o singura față: de la 120 lei
– Curatare saltea ambele fețe: de la 200 lei

Uscarea este rapida, în doar 4-5 ore, timp în care va recomandam sa nu folositi canapeaua, fotoliul sau salteaua proaspat curatate.

Comanda minima pentru serviciul de curatare canapea textila, curatare fotoliu textil sau curatare saltea este de 150 lei pentru Bucuresti, respectiv 250 lei pentru Ilfov.

Vezi toate preturile

Formular de comanda

Pentru a face o comanda te rog sa completezi informatiile de mai jos:

CITITI CU ATENTIE

Inainte de a ne solicita serviciile de spalare a covoarelor, va rugam sa studiati etichetele acestora. Spalatoria de covoare Carpetino nu asigura curatarea chimica a covoarelor. De asemenea, nu putem spala covoare cu piele, matase sau vascoza. Pentru covoarele ovale, calculul tarifului se face masurand lungimea și cea mai mare latime. Cititi Termenii si Conditiile Carpetino.

CALCULATOR PRET SPALARE COVOARE

Pentru a calcula care este pretul pentru curatarea covoarelor tale foloseste cu incredere calculatorul de preturi de mai jos. Cum poti afla suprafata covorului? Verifica eticheta producatorului, de pe spatele covorului. Daca nu o gasesti, masoara latimea si lungimea si inmulteste-le. Rezultatul este suprafata. Daca nu ai la indemana o ruleta sau un alt mijloc de masurare, poti folosi pasul. Un pas de adult are aproximativ 0,7- 0,8 metri.

PRET TOTAL:

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 6 mp.

Covoarele mai mici de 1mp se considera 1mp. Covoarele ovale se calculeaza masurand cea mai mare lungime și cea mai mare latime

Beneficiile noastre

Parfumarea covoarelor

Covoarele tale nu vor fi doar spalate, ci si parfumate, pentru a-ti da acea stare de bine acasa.

Nu percepem nicio taxa in plus pentru parfumarea covoarelor.

Fara surprize pe factura

Pretul comunicat de echipa noastra este cel pe care-l vei plati. Nu platesti nimic in plus.

Nu avem costuri ascunse, nu-ti vom spune la livrare ca te-a costat mai mult decat estimarea initiala.

Sigur pentru tine si copii

Folosim doar detergenti ecologici, solutii de curatare antibacteriene ecologice.

Utilizam doar produse blande cu tesaturile si sigure pentru sanatatea ta si mai ales a copiilor mici, care adora sa se joace pe covor.

Garantia calitatii spalarii covoarelor

Respectul si fidelitatea clientilor nostri reprezinta cea mai de pret carte de vizita pentru noi.

Tocmai de aceea, la Spalatoria de Covoare Carpetino iti vom da banii inapoi daca nu esti multumit de calitatea serviciilor de spalare covoare prestate de noi.

Disponibilitate pe toata perioada anului

Gratie camerei de uscare speciale, putem spala, curata si usca covoarele pe toata perioada anului, indiferent de anotimp.

Poti apela la spalatoria de covoare Carpetino si pentru situatii urgente (pete, mirosuri), chiar daca afara ploua sau ninge.

Dezinfectare profesionala UVC

Fiecare covor spălat la Carpetino este apoi dezinfectat profesional cu lampa cu ultraviolete UVC. Astfel, aveti siguranta unui covor fara virusuri, bacterii sau microbi.