SERVICIILE CARPETINO

Iti aducem inapoi covoarele, pilotele sau pernele spalate și perfect uscate în maximum 72 de ore.

Nu pierzi timp pentru a ajunge la spalatorie

Echipa Carpetino poate asigura atat ridicarea covoarelor de la adresa indicata de tine, cat si returnarea acestora, perfect spalate si parfumate. Te rugam sa ne acorzi insa un interval de maxim 2 ore in care sa ajungem pentru a ridica sau livra covoarele. Acest interval ne este necesar din cauza conditiilor de trafic, respectiv a gradului de incarcare sau a zonelor pentru care efectuam transportul.

Livrare programabila

Stim ca timpul tau este pretios. Tocmai de aceea, e suficient sa ne contactezi prin formularul online, pe Facebook sau la telefon si stabilim impreuna un interval convenabil, in care sa preluam si apoi sa iti livram covoarele spalate acasa.

Economisesti bani pe transport

Transportul covoarelor este gratuit pentru comenzile mai mari de 6 metri patrati. Ce inseamna 6 metri patrati? In general, un covor obisnuit, cu laturile de 2m/3m. Sau doua covoare mai mici. Daca covoarele tale au mai putin de 6 metri patrati, intreaba un vecin. Va puteti cupla, pentru a beneficia impreuna si de preturi imbatabile la spalarea covoarelor, si de livrare gratuita

Acoperire extinsa

Spalatoria de covoare Carpetino poate prelua si livra covoarele curatate in sectoarele 2, 3 si 4 din Bucuresti, precum si in localitatile din zona de sud-est a capitalei.

Cartiere Bucuresti: Baicului, Balta Alba, Colentina, Diham, Doamna Ghica, Dristor, Dudesti, Giurgiului, Iancului, Mihai Bravu, Morarilor, Mosilor, Muncii, Obor, Oltenitei, Ozana, Pantelimon, Salajan, Stefan cel Mare, Tei, Timpuri Noi, Tineretului, Titan, Unirii, Vacaresti, Vatra Luminoasa, Vergului, Vitan

Ilfov: Cernica, Balaceana, Glina, Catelu, Manolache, Posta, Caldararu, Tanganu Calarasi: Fundeni, Plataresti, Dorobantu, Podu Pitarului, Cucuieti, Progresu, Sohatu, Galbinasi, Vasilati, Budesti, Negoiesti, Soldanu, Curcani si Oltenita

Pentru ridicarea și livrarea la domiciliu:

Pentru sectoarele 2, 3 si 4, comanda minima este de 90 lei.
Pentru sectoarele 1, 5 si 6, comanda minima este de 150 lei.
Pentru Ilfov, comanda minima este de 200 lei.

Pentru a atinge comanda minima, puteti adauga si alte produse pentru curatare (pilote, perne, incaltaminte etc)

Formular de comanda

Pentru a face o comanda te rog sa completezi informatiile de mai jos:

CITITI CU ATENTIE

Inainte de a ne solicita serviciile de spalare a covoarelor, va rugam sa studiati etichetele acestora. Spalatoria de covoare Carpetino nu asigura curatarea chimica a covoarelor. De asemenea, nu putem spala covoare cu piele, matase sau vascoza. Pentru covoarele ovale, calculul tarifului se face masurand lungimea și cea mai mare latime. Cititi Termenii si Conditiile Carpetino.

CALCULATOR PRET SPALARE COVOARE

Pentru a calcula care este pretul pentru curatarea covoarelor tale foloseste cu incredere calculatorul de preturi de mai jos. Cum poti afla suprafata covorului? Verifica eticheta producatorului, de pe spatele covorului. Daca nu o gasesti, masoara latimea si lungimea si inmulteste-le. Rezultatul este suprafata. Daca nu ai la indemana o ruleta sau un alt mijloc de masurare, poti folosi pasul. Un pas de adult are aproximativ 0,7- 0,8 metri.

PRET TOTAL:

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 6 mp.

Covoarele mai mici de 1mp se considera 1mp. Covoarele ovale se calculeaza masurand cea mai mare lungime și cea mai mare latime

Beneficiile noastre

Parfumarea covoarelor

Covoarele tale nu vor fi doar spalate, ci si parfumate, pentru a-ti da acea stare de bine acasa.

Nu percepem nicio taxa in plus pentru parfumarea covoarelor.

Fara surprize pe factura

Pretul comunicat de echipa noastra este cel pe care-l vei plati. Nu platesti nimic in plus.

Nu avem costuri ascunse, nu-ti vom spune la livrare ca te-a costat mai mult decat estimarea initiala.

Sigur pentru tine si copii

Folosim doar detergenti ecologici, solutii de curatare antibacteriene ecologice.

Utilizam doar produse blande cu tesaturile si sigure pentru sanatatea ta si mai ales a copiilor mici, care adora sa se joace pe covor.

Garantia calitatii spalarii covoarelor

Respectul si fidelitatea clientilor nostri reprezinta cea mai de pret carte de vizita pentru noi.

Tocmai de aceea, la Spalatoria de Covoare Carpetino iti vom da banii inapoi daca nu esti multumit de calitatea serviciilor de spalare covoare prestate de noi.

Disponibilitate pe toata perioada anului

Gratie camerei de uscare speciale, putem spala, curata si usca covoarele pe toata perioada anului, indiferent de anotimp.

Poti apela la spalatoria de covoare Carpetino si pentru situatii urgente (pete, mirosuri), chiar daca afara ploua sau ninge.

Dezinfectare profesionala UVC

Fiecare covor spălat la Carpetino este apoi dezinfectat profesional cu lampa cu ultraviolete UVC. Astfel, aveti siguranta unui covor fara virusuri, bacterii sau microbi.